Er du ikke helt sikker på hvor du skal hen at studere og overvejer et sabbatår? Hvorfor så ikke tage til udlandet og bidrag med et sabbatår der rent faktisk giver mening. Et ophold i udlandet for unge med Try Medics, giver præstuderende muligheden for at prøve kræfter med sundhedsvidenskabelig praktik. Her kommer du med til Uganda eller Tanzania og hjælper til der hvor der er allermest brug for det. Her vil du kunne skabe erfaring og måske endda blive lidt klogere i dit studievalg. Få en unik oplevelse og et ophold i udlandet der giver mening, muligheder og et eventyr du aldrig vil glemme.

Overvejer du en sundhedsfaglig karriere?

Hvis du overvejer en sundhedsfaglig karriere, men stadig ikke er helt sikker på dit valg, så kan du med fordel tage et sabbatår med Try Medics, inden du bestemmer dig for en studieretning. Her får du et grundigt indblik i et spændende og udfordrende hospitalsmiljø enten i Uganda eller Tanzania og både på deres offentlige eller private hospitaler. Det kan være relevant for dig der overvejer at læse medicin, sygeplejerske eller jordemoder, odontologi eller en uddannelse indenfor fysioterapi. Her får du ikke kun indblik og en nyttig praktisk erfaring, men du får også muligheden for at gavne din ansøgning med point, hvis du har brug for at søge ind på din drømmeuddannelse via kvote 2.

Rejs ud på et ophold i udlandet for unge

Vil du meget mere end at arbejde? Tag på eventyr med Try Medics, hvor du både kan arbejde men også opleve en verden der er betydeligt anderledes end Danmark. På destinationerne der tilbydes fra Try Medics, kan du komme ud og opleve noget ganske særligt, sammen med dine medpraktikanter. Opbyg nye venskaber og skab minder der vil holde resten af livet. Tag eksempelvis på safari i din friweekend når du besøger Uganda eller tag ind til den lokale by for at opleve indbyggerne og stemningen. Ja hvorfor ikke også sejle ned af Nilen, nu du alligevel er der? Alle de fede oplevelser er inkluderet i den pakke som du modtager fra Try Medics, så ikke det hele går op i alvor og arbejde.

Kom tilbage og lær meget mere

Måske du ikke helt syntes du var færdig med dit ophold hos Try Medics i Uganda eller Tanzania som præstuderende. Heldigvis har du muligheden for at komme tilbage efter at du har startet uddannelse. Her kan du kombinere læren og praktik med dit uddannelsesforløb i samarbejde med Try Medics og din uddannelsesinstitution. Så når du har fundet frem til det helt rette studievalg, så kan du yderligere dygtiggøre dig indenfor dit fag, men spændende praktik der giver mening. Med et praktikophold i samarbejde med din uddannelsesinstitution hjælper Try Medics dig til at opfylde de krav der skal til for at du kan tage din eksamen efter forskrifterne. Sjovere bliver det ikke at gå i skole og lære.