Fiskeri er uden tvivl en de hobbyer, man skal bruge en del tid til at blive god til. Man skal bruge tid på at øve sig praktisk, og derudover skal man også sikre sig, at man har en masse viden om alt det forskellige udstyr, man kan få, og hvornår man skal bruge hvad.

Der er mange kategorier inden for fiskeri, og hvis du skal fiske fra kysten, så har du i hvert fald brug for et blink. Hvis du vil vide mere om de forskellige typer blink, der findes, og hvilke nogle, der er gode til, hvilke slags fiskerier, så kan du læse videre her.

Et gennemløbs-blink der gør fiskeriet nemmere

Når man først begynder at kigge på blink, kan det se meget uoverskueligt ud. Der findes så mange forskellige slags, at man næsten giver op, når man ser på det.

Når du skal vælge blink, er det vigtigt, at du tænker over, hvad og hvor du skal fiske, da blink er inddelt efter, hvor stor en fisk du kan fange. Hvis du skal fange små fisk fra kysten, skal du finde blink, der passer til dette.

En af de typer af blink, der er rigtig populære, er gennemløbsblink. En gennemløber gør det nemmere at fiske, fordi det er nemmere at kaste ud med en gennemløber på stangen, på grund af den form de har. Gennemløbere har nemlig, i forhold til andre blink, et hul hvor man kan komme linjen i gennem. Formen og monteringen af den, gør også, at man for en bedre chance for fangst. Færre fisk falder af krogen, fordi de sidder bedre fast i krogen end de ville have gjort med normalt blik.

Kyst blink, hvis du har brug for noget alsidig og let

Hvis du har lyst til at gå den lidt mere klassiske vej, når det kommet til kystfiskeri, så kan det være at kystblink er noget for dig. De er enkle at finde ud af at bruge, og er måske bedre for dig, hvis du er nybegynder eller lige er begyndt med kystfiskeri. Her er det igen vigtigt, at du overvejer, hvordan, og hvad du har tænkt dig at fange, for så skal man købe det blik, der passer dertil.

Man kan få kystblink i mange forskellige varianter, der gør at man helt sikkert kan finde et der passer til de behov man har. Hvis ikke man kommer hjem med det rigtige grej, kan det være svært at få en god fangst, så derfor er det altid en god ide at spørge en ekspert til råds, hvis man er i tvivl om, hvad man skal vælge.

gennemløber

Alle fiskere bør have blink

Hvis du skal fiske, er det altså meget vigtigt med blink. Uden det kan det være svært for krogen at komme ned til det rigtige sted i vandet, hvor den vil fange flest fisk, og det kan være svært at kaste den ud til det rette sted, hvis ikke der er lidt vægt på. Det kan godt være, at der er mange ting, man skal tænke over i fiskeriet, men alt grejet gør det bare nemmere at fiske.