Der er heldigvis kommet rigtig meget fokus på både dyrevelfærd og miljø. Dette er områder, som nogle dele af modebranchen og beauty branchen ikke var særlig populære inden for. Maria Nila er et svensk brand, der producerer skønhedsprodukter, som enhver dyreelsker og miljø-forkæmper kan stå inde for. Leder du efter en ny serie af skønhedsprodukter, der både er af høj kvalitet, og som du kan stå inde for, så læs med videre her. 

Fundamentet for mærket Maria Nila er dyrevelfærd og bæredygtighed 

Maria Nila ser ud til at være kommet ind under huden på danskerne, og det er helt forståeligt! Der er ikke noget ved disse produkter, man ikke kan stå inde for. Kvaliteten er i top, og så uden at gå på kompromis med bæredygtighed og dyreetik. Disse to elementer er hele essensen i firmaet Maria Nila. Det blev grundlagt i 1999 af et svensk par, Ann og Ulf Wikström. Hele firmaets identitet bunder ud i en tanke om at skabe gode, naturlige produkter med respekt for omverdenen. Du kan finde lækre produkter fra Maria Nila her: https://www.beautycos.dk/maria-nila.   

Historien bag de veganske skønhedsprodukter fra Maria Nila 

En forfader til Ann, som hed Maria, var kendt for sin naturlige tilgang til livet og ikke mindst beauty produkter, som hun lavede selv, ud fra ad hun kunne finde i naturen. Denne historie blev startskuddet for beauty firmaet Maria Nila.  

I dag har de udviklet en masse serie af lækre kvalitetsprodukter inden for alle skønhedsprodukter. Deres produkter er særligt kendt for at bevare farven og være af høj kvalitet. Desuden har de tilegnet sig tre certifikater, der er forbrugernes sikkerhed for, at produkterne lever op til kravene. Disse certifikater omfatter: 

  • PETA 
  • Vegan Society 
  • Leaping Bunny 

PETA 

PETA står for Ethical Treatment of Animals. Dette er verdens største dyreorganisation, som overvåger og tester de produkter, der har deres certifikat. Du kan derfor være helt sikker på, at de veganske skønhedsprodukter bliver ved med at leve op til kriterierne for ikke at lave forsøg på dyr i forbindelse med udviklingen af deres skønhedsprodukter. 

Vegan Society 

Vegan Society er ikke den største, men til gengæld den ældste dyreorganisation i verden. Med et certifikat fra Vegan Society kan du være sikker på, at produkterne er 100 % vegansk produceret. 

Leaping Bunny 

Leaping Bunny omfatter et samarbejde mellem mange forskellige dyrerettighedsorganisationer. Dette er endnu et certifikat for, at produkterne ikke er testet på dyr. Dette er et certifikat, der anvendes i mere end 24 forskellige lande.  

Mange lækre serier fra Maria Nila 

I sortimentet finder du alt inden for skønhedsprodukter. Her kan blandt andet fremhæves en effektiv hår kur, der modvirker skæl og giver håret optimale vækstbetingelser. Du kan finde følgende serier hos Maria Nila: 

  • True Soft 
  • Pure Volume 
  • Luminous Colour 
  • Structure Repair 
  • Echo Therapy Revive 
  • Sheer-Silver 
  • Head and Hair Heal 

De veganske hårprodukter fra Maria Nila er i høj grad kendte for at have en fantastisk farvebevarende effekt. Dette skyldes, at de gør brug af Colour Guard Complex. Desuden er produkterne også UV beskyttende.