Man tænker måske ikke at et pistolhylster er noget, som de fleste kan bruge til noget. Men det er ikke helt sandt. Ikke blot kan et pistolhylster være en pæn tøjdel, som blandt andet kan fås i flere forskellige farver, det kan også fungere rigtig godt til at holde andre ting.

Man kan blive kreativ og man kan endda få flere forskellige typer af hylstre, så der er faktisk man ting, et pistolhylster kan bruges til at holde. Selvfølgelig kan det også bruges til de klassiske våben, for eksempel et skulderhylster til pistol.

Et hylster til hver en kropsdel

Noget af det allermest smarteste med et pistolhylster, er netop at det kan sættes på kroppen overalt. Du kan få skulderhylstre, ankelhylstre, lårhylster, bæltehylster og så videre. Altså kort fortalt er det en god lille ekstra nøgle til at opbevare flere ting i. Ikke så meget fordi de er hemmelig, men mere fordi de tillader at have mere på sig. Normalt har man sine lommer og en taske eller to.

Men det er så også det. Derfor bør man overveje et hylster, som lige kan sidde på armen eller låret, som måske kan holde en telefon eller en pung eller andet.

Man kan endda sætte dem sammen. Hvis man investerer i to skuldre hylstre og sætter en snor imellem de to, har man mulighed for at hænge ting på sin brystkasse under sin jakke eller andet. På denne måde er den også beskyttet imod tyveri endnu bedre, end hvis man havde den i lommen.

Bare sørg for at den er godt spændt fast. Det ville være ærgerligt at miste sin pung, fordi den faldt ud. På samme måde kan man være endnu mere kreativ med sit brug af hylstre. Tænk på dine egne kombinationer. Hvad end du kan finde på, gør det!

hylster til pistol

Et pistolhylster kunne klæde dig

Den anden grund til at man burde gå med et pistolhylster, andet end det klassiske grund, i at hvis man bær et våben, er at det ville klæde dig. Helt seriøst. Ikke kun til kostumer og til leg, hvis man nu leger soldat eller andet. Det ville være det tidspunkt i Danmark, hvor det er ulovligt at bære våben, at man ville bære et våben. Dog et legetøjs våben, men stadig formen på et våben.

Der ville pistolhylstre være perfekte.

Men som sagt kan det også være virkelig pænt på dig i normalt tøj. Det ses ikke så tit, men der er modeller derude, som går med det. Se bare Timothée Chalamet.

Hvis man også farve matcher det, så hylstret har en anden farve end ens bluse, så lægger man virkelig mærke til det.

På samme måde kan man gøre med lår og armhylstrene. Så ville det være pænt, hvis man kun har en enkelt på, i stedet for at det er to, så det netop ligner en stil, og ikke at det er praktisk. Det gør dog desværre ikke meget for din stil, at du går med et bæltehylster.