Parfumemarkedet har ofte været domineret af tunge og komplicerede designer dufte, men det lavede brandet Clean om på tilbage i 2003.

Med et ønske om at skabe naturlige, rene, simple og milde dufte til kvinder som kunne bruges til hverdag, skabte amerikaneren Randi Shiner en række produkter fra Clean Parfume som sidenhen er blevet utrolig populært og har taget markedet med storm.

Vi elsker naturlige dufte

Du kan sikkert hurtigt selv komme på et par naturlige dufte som du virkelig elsker, nyvasket tøj, sommerregn, eller bare duften af den friske luft og de milde blomster i foråret.

Det er der i hvert fald rigtig mange kvinder der sætter stor pris på, for netop parfumerne Clean Rain, Clean Air og Warm cotton er strøget lige til tops på listen blandt bestsellere af alle produkter fra Clean Parfume.

Nogle af de ganske milde og skønne parfumer findes også til mænd, så mangler du en gave til din bror, din far, din kæreste eller en anden særlig person så er Clean Parfume et godt bud, da det dufter af noget som de fleste kan lide.

clean parfume

Miljøskånsom produktion

Der findes ikke mange brands indenfor parfume verdenen der kan kalde sig selv for miljøvenlige. Her er produkter fra Clean Parfume blandt nogle af de første der kan kalde sig “grønne producenter”

Der er fokus på miljø og sundhed hele vejen igennem. Til selve produktionen bruges hovedsageligt energi fra solceller, og ingen af ingredienserne er testet på dyr.

Faktisk anvendes der kun ingredienser der er gode for huden og ikke giftige på nogen måde, og parfumens emballage er ligeledes fremstillet miljøvenligt og i et bæredygtigt materiale.

Derfor finder du selvfølgelig heller ikke nogen parabener, kunstige farvestoffer, sulfater i produkter fra Clean, som navnet siger er det en helt ren parfume som alle skal kunne bruge uden at være bange for at påvirke huden eller miljøet negativt.

Stort udvalg til få penge

Produkter fra Clean kan købes mange forskellige steder, men du får et rigtig stort udvalg og nogle gode priser i webshoppen Hair247.dk

Når du handler der får du faktisk ikke bare favorable priser, men du får også gratis fragt og en klækkelig bonus som du kan bruge på dit næste køb.

Du behøver altså ikke punge ud med en mindre formue for at komme i nærheden af de skønne parfumer fra Clean.

Derfor kan du også nemt finde en enkel og simpel gave selvom du måske er på budget.

Din veninde, din mor, din søster eller enhver anden kvinde vil elske dig for at have givet dem en Clean parfume. Hvis de ikke har brugt Clean før vil de også hurtigt opdage at parfumen føles meget mere naturlig, og lægger sig på huden på en helt anden måde end de kender.

Forkæl dig selv

Selvforkælelse er en vigtig ting for at have et godt, balanceret liv fyldt med glæde. Derfor skal du også huske at forkæle og pleje dig selv. Dette kan du også sagtens gøre med en skøn parfume fra Clean.

De fås også i små praktiske størrelser der passer lige i tasken, eller handskerummet i bilen.