Løb er tegn på sundhed og godt helbred. Det er et tegn på at den løbende går op i deres mentale og fysiske helbred. Løb er et tegn på at den løbende bruger sin fritid aktivt og på en sund måde. Hvad har dette dog med firma, skole eller arbejde at gøre? Mange forskellige ting. Via løbetøj med tryk, får du omvandrende reklamation for dit firma på samme tid med at du motiverer dine ansatte til at løbe ved netop at vise dem hvor meget du værdsætter dem ved at give dem løbetøj med tryk. Derudover motiverer du dem også ved at det kan give fremskridt for virksomheden at give de ansatte løbetøj med tryk.

løbetøj med tryk

Trykket i sig selv og design af løbetøj

Når det kommer til løbetøj med tryk, skal der overvejes lidt hvor selve logoet og eventuel tekst skal stå. De fleste benytter sig af at have det på ryggen, da det er det sted med mest plads, samt et sted hvor det er muligt at kigge og læse på i længere tid ad gangen. Trykket i sig selv er ofte blot firmaets logo og et telefonnummer på firmaet samt navn og eventuelt slogan, hvis det er noget firmaet har. Man skal gå efter at gøre det så simpelt som muligt, så det er overskueligt at læse og ikke bare noget rod for andres øjne.

Værdien i løbetøj med tryk

Hvis din chef kommer gående med en papkasse fyldt med løbetøj med tryk på til dig og dine kollegaer, vil I nok føle jer værdsatte. Dette er første gode ting ved det. Anden gode ting er den motivation dig og dine kollegaer får af at have modtaget dette løbetøj. Det vil højst sandsynligt give jer mere lyst og motivation til at løbe og motionere. For det tredje spreder det kendskab til firmaet. Det gør det fordi der kan komme andre løbende, gående, cyklende eller kørende, når du er ude og løbe med løbetøjet med tryk på. Dette vil gøre, at andre mennesker ser hvad det er. Det kan være at I tilbyder som andre trafikanter står og mangler. De vil gå ind og læse om det. Før du ser dig om, har I skaffet jer flere kunder. Udover dette, viser gerningen at give løbetøj med tryk, at firmaet går op i de ansattes helbred, hvilket selvfølgelig er rigtig vigtigt.

Hvor køber man løbetøj med tryk?

Man kan købe dette løbetøj mange forskellige steder. Mange af stederne findes online. Her skal du blot indtaste hvad der skal være på løbetøjet, hvilke størrelser der skal være samt hvor mange sæt. Herefter bliver løbetøjet med tryk produceret og du er snart klar til at give det til dine ansatte. Det ankommer højst sandsynligt med posten i en stor papkasse med det hele samlet. Ud fra dette, kan de ansatte selv gå op og finde deres størrelse, så de kan komme i gang med at repræsentere firmaet på bedste vis og få noget motion og sundhed ud af det.