Mangler du en våddragt herre til din næste dykketur? Så er du på det helt rigtige sted. Den er essentiel, når du skal ud at dykke. Den sørger for, at du ikke fryser og derfor kan være i vandet i meget længere tid, end du ellers ville. Så hvad venter du på? Få det optimale ud af din næste dykketur og køb en våddragt herre i dag!

Fordele ved at købe den

Der er mange fordele ved at have en våddragt på, når du skal ud at dykke. En af dem er, at den holder kroppen varm. En våddragt herre er også god, fordi den sørger for, at du har mindre vandmodstand, når du dykker, da den giver dig hurtighed og smidighed. Den er tilmed også en sikkerhed for dig selv at have på. Skulle det ske, at du får et ildebefindende når du er ude og dykke, kan den være med til at redde dig. Den er lavet af neopren, som er et materiale, der indeholder en masse luftbobler, som gør, at du faktisk kan flyde, selvom du ikke er ved bevidsthed. Læs mere om fordelene ved en  våddragt herre her.

Hvilken slags skal jeg vælge?

Når man skal købe en våddragt herre, kommer det hele an på tykkelsen af dragten, det er nemlig det, som afgør, hvor varm den kan holde dig. Jo flere millimeter den er, desto varmere vil den kunne holde dig. Skal du ud at købe den for første gang, er det en fordel at tage ned og prøve den i en butik, da det kan være svært at vurdere, hvilken størrelse man lige skal have.

våddragt herre

Mange forskellige slags

Der findes mange forskellige slags våddragt herreer. Nogle dækker stort set kun dit korpus, imens andre dækker hele din krop. Til dykning i Danmark vil man som regel anbefale den slags, som dækker så meget som muligt, da vandet i Danmark kan være rimelig koldt. Men har du planer om at dykke i et andet land, skal du vælge en anden slags. Du kan også få dem i en masse forskellige farver, de mest gængse er sort, grøn og blå.

Du behøver ikke være professionel

Når du skal købe en våddragt herre, som du skal bruge til dykning, behøver du langt fra være professionel. Om det er din første gang til at dykke, kan du være sikker på at få hjælp til at finde den dragt, som passer lige til dig. I starten kan det godt være lidt svært at tage den på. Den stramme pasform og det specielle materiale, kan godt drille lidt i begyndelsen.

Brugbar til alle sæsoner

Selvom det primært er noget man ifører sig, når vandet er koldt, så kan man benytte sig af den året rundt i Danmark. Hvis du for eksempel ønsker at tage på UV-jagt, og derfor skal dykke om natten, så er vandet i Danmark ofte rigtig koldt, også selvom det er sommer. Du kan derfor have gavn af din våddragt herre hele året rundt.