Når man bor i Danmark, er man nødt til at have tøj til en kulde der kun burde høre til på Sydpolen og til en varme der kunne burde være i Sahara. Faktisk skal man også have tøj til alt derimellem. Det danske vejr kan skifte årstid flere gange i løbet af en dag, og man skal derfor have et klædeskab der kan klare lidt af hvert. Det er heldigvis ikke et problem for de fleste, da shopping står højt på listen over favoritaktiviteter hos mange! Derfor er en ny årstid også en ny undskyldning for at shoppe, og den skal man altså bare gribe!

Hvad er efterårstøj helt præcist?

Efterårstøj dækker over mange ting, da det både kan være en tynd T-shirt og en uldsweater. Dog er det som ofte noget derimellem, der giver dig varme, uden at du skal føle at du skal ud i en polarvind. Man kan også få mange flotte kjoler, der passer til efteråret, fordi de er tykkere i stoffet, har lange arme eller andet. Der findes eksempelvis en lækker Mos Mosh kjole som vil være helt perfekt i din efterårsgarderobe, fordi den både kombinerer varme og luft, så du ikke føler du er ved at omkomme i den!

Hvad er vigtigt når man køber efterårstøj?

Tit når det kommer til efterårstøj, så er ord som ”overgangstøj” ofte brugt. Det er nemlig set som en overgang mellem sommer og vinter. Tøjet og materialet det er lavet af, skal derfor være derefter. Det betyder, at stoffet holder dig lidt varmere, måske er lidt tykkere, ærmerne er ikke længere korte men derimod lange, og dine shorts er blevet til lange bukser. Den luftige sommerkjole er ikke længere noget der dur, men det er langærmede kjoler der holder dig varm uanset om du er ude eller inde, bliver din nye bedste ven!

Hvor kan man købe efterårstøj?

De fleste butikker, både fysisk og online, vil i slutningen af sommeren begynde at gøre klar til efterårstøj, da efteråret i Danmark kan komme fra den ene dag til den anden. Et mærke som Mos Mosh er bestemt værd at kigge efter, når det kommer til efterårstøj. Mos Mosh er nemlig helt med på moden, både med smarte farver, prints og nitter på alt deres tøj – og især Mos Mosh kjolerne er ikke til at stå for!

mos mosh kjole

Hvad for noget efterårstøj skal man gå efter?

Når man lige har været vant til let og luftigt sommertøj, kan det godt føles irriterende at få noget tøj på, som er tungere, varmere mere og dækker kroppen mere. Mos Mosh har specialiseret sig i, ikke at have irriterende syninger, mærkelig pasform, mærker der irriterer og trælse materialer. I en verden af fast fashion, er der nemlig meget tøj der er lavet i materialer der smitter af, og ikke holder særlig længe, og drønhurtigt bliver slidt. Det undgår du med Mos Mosh! Det er altid værd at undersøge hvad for noget kvalitet tøjet bliver lavet i, så du ikke pludselig står med noget der kun holder et par måneder.