Mange mennesker har været meget hjemme det sidste års tid. Det skyldes Corona-epidemien, men det er ikke helt så skidt som man skulle tro. Vi har nemlig lært at vi sagtens kan være meget hjemme, og det også er helt overskueligt at arbejde hjemmefra.

En anden ting vi måske også har taget mere stilling til er vores indretning. Mange mennesker bruger egentlig bare deres hjem som på- og aflæsningsstation, men et hjem kan faktisk være mere end det. Hvis du har fundet en lyst til at indrette dit hjem på ny, så er her en guide, til hvordan du får skabt en hyggelig atmosfære i stuen.

Skab hygge med puder

Når man designer sin stue, er det vigtigt at have fokus på, man også skal kunne bruge den. Mange boligmagasiner har en idé om, at det bare skal se flot ud, uden man rigtig kan bruge stuen som stue.

En måde man kan skabe hygge i stuen samtidig med at være stilet er ved brug af puder. Overvej cozy living puder. Når du vælger puder er det vigtigt, at du husker at vælge nogle puder, der både ser godt ud, men også skaber hygge og kan bruges. Hvis du mangler sådan nogle puder, kan du kigge efter cozy living puder, der opfylder alle kriterierne i en god pude.

Cozy living puder

Stil, funktion og komfort

Det kan være svært både at vælge noget, der er rart og noget der er funktionelt og komfortabelt. Det er tit en balancegang, man skal gå. Selvom det er svært at imødekomme alle tre kriterier, så kan man prøve. For eksempel med cozy living puder.

Med cozy living puder sørger man for at være stilren, i mens man stadig ligger godt, når man ser film med familien om aftenen. Det smarte med cozy living puder er, at du er garanteret, at de matcher hinanden. På den måde kan du bare købe tre cozy living puder og være sikker på din stue er stilren.

Du kan også tænke over hvilken type sofa, der passer til din situation. Nogen vil gerne have sofa, der er utroligt komfortabel, andre vil gerne have en, der ser virkelig godt ud. Det er desværre svært at finde en komfortabel sofa, der er virkelig flot.

Det du kan gøre er at vælge en komfortabel sofa, der ser neutral ud og så skabe det stilrene rundt om sofaen. Du kan for eksempel sørge for, der ligger en masse cozy living puder i den.

Vælg dine farver

Det er vigtigt når du indretter, at du har den rigtige farve kombination. For tiden er det blevet ret populært at bruge blege pastelfarver. En god måde at skabe god farvekombination på er ved at have nogle billeder på væggen, der matcher dine puder.

Hvis du har en blå og en gul pude, kan du derfor med fordel have et maleri, der har begge disse farver i, sådan skaber du nemlig en følelse af sammenhæng.