Drømmer du om at få flere lamper i haven? Så er der flere gode grunde til at investere i solcelle lamper, der kan pryde din terrasse og reducere dine elregninger. En fordel med de udendørs solcelle lamper er netop, at de kører på solenergi.

Derfor slipper du for at skulle betale mere i strøm, samtidig med at lamperne kan bidrage til at skabe en hyggelig atmosfære. Nedenfor får du tips og tricks til, hvilke udendørs solcelle lamper du bør vælge.

Hvad kan udendørs solcelle lamper?

Generelt er der flere gode grunde til at investere i solecelle lamper til udendørs brug. Det er klart, at i en tid hvor vi taler om grøn energi og bæredygtighed, er det et plus at spare på strømmen og i stedet drage nytte af solenergien.

Ved at købe udendørs solecelle lamper slipper du netop for at skulle betale for el samt trække samtlige ledninger ud fra huset og forbinde dem til de lamper, du gerne vil placere på din terrasse. Det er både kompliceret og ikke mindst upraktisk på den lange bane.

Ikke nok med at solcelle lamper generelt er lidt mere praktiske og miljøvenlige, så er de også med til at skabe en hyggelig stemning. I sommerperioden er det især et plus at kunne indrette terrassen med hyggelige inventarer og ikke mindst lamper, der kan lyse længe ad gangen. Med solecelle lamper er du garanteret belysning i op til otte timer, efter lamperne har ladet op i løbet af dagen. Men virker udendørs solecelle lamper om vinteren?

Faktisk er der mulighed for at købe solecelle lamper, der også kan lyse om vinteren. Dog kræver det et helt særligt design, eftersom lampen skal være indstillet til nordisk lys og vejr. Det er derfor ikke alle udendørs solcelle lamper, der er i stand til at lyse om vinteren – kun de lamper, der har et forholdsvis stort solcellepanel.

soldrevet lamper

Find dekorative solcelle lamper

Der er heldigvis rig mulighed for at finde udendørs solcelle lamper, der er både dekorative og hyggelige samtidig. Uanset om det er fakler, lanterne eller kuglelamper, du går efter, kan du nemt skabe en helt særlig stemning på terrassen eller i din have. Fordelen ved udendørs solcelle lamper er netop, at de i løbet af dagen lader op, når solen er oppe. Det betyder, at når mørket trænger sig på, vil lamperne automatisk tænde og lyse.

Generelt vil du kunne finde et stort udbud af lige netop udendørs solcelle lamper på markedet. Du skal blot finde de lamper, der falder bedst i din smag. Derudover bør du også nøje overveje de materialer, lamperne bliver produceret i, eftersom de skal kunne holde til al slags vejr.

Du kan både finde lamper i rustfrit stål, glas, kobber eller plast. Derudover de fleste solcelle lamper lette at montere eller flytte, hvis du bestemmer dig for løbende at flytte rundt på dine lamper. Derudover kan du bruge lamperne året rundt, så der hele tiden er god belysning, hvad end det er på din terrasse eller andre steder i haven.