Når det handler om stuen i vores hjem, så er der i mange tilfælde tale om hjerterummet. Her er der nemlig tale om et sted, der skal leve op til en lang række forskellige funktioner. Det er her, hvor vi samles og er sociale, det er her, hvor vi slapper af efter en lang dag, og det er her, hvor der hygges, hvor der snakkes, og hvor der findes ro.

Derfor er stuen et sted, der skal rumme flere situationer, og derfor er det til alle tider vigtigt, at der kan skabes en hyggelig atmosfære og en god stemning i denne.

Intet er så udslagsgivende i et rum som belysningen

Og derfor er der mange, der starter med at kaste sig over de større møbler som for eksempel sofaen. Denne skal være behagelig og have plads til alle. Dernæst er det diverse nipsgenstande, der får opmærksomhed. De skal nemlig passe til stilen og dermed sætte et ekstra touch på indretningen.

Og først til sidst er det belysningen, der får opmærksomhed – og det er ærgerligt. Ofte er det nemlig denne, der er udslagsgivende, når det handler om den stemning, der kommer til at herske i et rum som stuen. Lyset er således den vigtige detalje.

Find populære pendel og lamper fra Verner Panton

Det er særligt noget, der gør sig gældende, hvis du vælger din belysning med omhu. Det kan for eksempel være populære pendel & lamper fra Verner Panton. Verner Panton lamper vidner nemlig om god stil og modernitet, og derfor vil de gå i tråd med enhver måde, du har valgt at indrette dig på.

Derudover er de designet til at skabe et blikfang, hvorfor de kan samle hele rummet og sørge for, at der sættes en sidste og meget vigtig sløjfe.

Verner Panton lamper er i sig selv smukke kunstværker

Alle Verner Panton lamper vidner om kvalitet og om værker, hvor der ikke er blevet gået på kompromis med noget. I alle tilfælde er der blevet kælet for detaljerne, og derfor er det belysning, der ikke blot udgør en praktisk faktor, men som også har et æstetisk islæt.

Alle de populære pendel og lamper er udformet i kunstige materialer og fremstår skulpturelle, hvorfor de er hele kunstværker i sig selv. Der er blevet leget med alt fra former til farver, og derfor kan du bryde med alt det kantede og sort/hvide, som ofte ses i de moderne hjem, med Verner Panton lamper.

Lad dig inspirere af Flowerpot, Globe, Panthella og Fun

Særligt bør du tage et kig på de mest populære kultlamper fra Verner Panton.

Det kan for eksempel være den fine Flowerpot, der har en helt speciel lampekrop. Derudover består den af to halvkugleformede skåle, der vender mod hinanden, og som gør denne lampe helt unik. Den fremstår i et tidsløst design og findes både i forskellige farvekombinationer samt som bordlampe, gulvlampe og pendel.

Det kan dog også være, at Globe, Panthella eller Fun nærmere passer ind i din stue.