Mangler du også lidt motivation og inspiration til, hvordan du nemt kan komme i form til den kommende sommer? Ofte vil man rigtig gerne vise sig fra sin bedste side (og med den bedste fysiske form), når det er sommer. Men det kræver selvfølgelig også, at man arbejder lidt for det, så man kan se top-tunet ud til sommerens mange strandture og havefester. Læs med her og find ud af, hvordan du nemt kan komme i form til sommeren. 

Indmeld dig i et fitnesscenter 

Noget af det bedste, man kan gøre, når man skal komme i form, er at tilmelde sig i et fitnesscenter. På den måde kan man holde sig selv i ørerne og tage sig sammen til at tage i fitness. Det kan du for eksempel gøre ved fitness Østerbro. Nu har man jo betalt for det, så hvorfor ikke benytte sig af muligheden? Fitness Østerbro er især godt for dig, som skal have et ekstra skub for at komme afsted til træningen. 

Hvad kan fitness Østerbro? 

Men hvad kan fitness Østerbro, som er så godt? Hos fitness Østerbro tilbyder de både hold indenfor Reformer og Heat It Up træning. Der er plads til 20 deltagere på hvert hold, og det giver netop instruktøren den nødvendige mulighed for at kunne holde øje med alle på holdets teknik, så du kan være helt sikker på at få den bedste, sikreste og mest effektive træning som muligt. Fitness Østerbro er altså helt ideelt til nybegyndere, som gerne vil i gang med at træne og på den måde nemt kunne komme i form. I fitness Østerbro finder du også et omklædningsrum og brusere, så du kan komme i bad efter din træning. Samtidig har fitness Østerbro også en lækker reception, hvor du kan slappe af før og efter træningen, mens du nyder en kop kaffe og kan lære de andre på dit hold at kende. På den måde er fitness Østerbro både et socialt sted og et sted, hvor du kan få sved på panden. 

Glem ikke hverdagsmotionen  

Synes du også, det kan være svært at få tid til den faktisk træning i en travl hverdag? Så er det her din hverdagsmotion kommer ind i billedet. Så ved du, at du får en smule motion hver dag, selvom du måske kun kommer ned i fitness Østerbro et par gange om ugen. Hverdagsmotion er det, som sørger for at vi hele tiden er i god form, så vi kan lege med vores børn og have energi til rengøringen en søndag formiddag. Hverdagsmotion er ting som at vælge trapperne i stedet for elevatoren, at spille badminton eller fodbold med sine børn i haven, at luge ud og hygge med ens planter i haven, eller at sørge for at huset ser rent og pænt ud med lidt rengøring. Alt dette er det fundament, din form ligger på. Hvis du har hverdagsmotionen i orden, er det også langt nemmere at have energi til at træne nede i fitness Østerbro.