Det har altafgørende betydning for både din psykiske og fysiske tilstand, at du værner om hudens ve og vel. Det er gennem behandlinger, rensninger og skønhedsritualer, at vi kan forære den helt rigtige mængde af opmærksomhed og forbedre hudens vilkår. Dette hjælper varesortimentet fra Some By Mi med.  

De leverer varen, hvis du oplever svære eller milde problemer med uren hud i form af porer, der er tilstoppede, akne der giver ømhed og tydelige ar eller angreb af mindre udbrud af urenheder? Lad os hjælpe dig med at skabe de helt rette forudsætninger for en sund, tilpas og velfungerende hud.  

Hvem er Some By Mi? 

Hudproblemer er i den grad universelle, hvor det netop kan eksistere og være generende på forskellige niveauer. Det kan være milde angreb af urenheder eller større udbrud af akne. Dette har Some By Mi med deres produkter forsøgt at bekæmpe siden 2016. Brandet Some By Mi har formået at finde fodfæste i blandt mange forskellige verdensdele såsom det amerikanske, europæiske og asiatiske. Her har de formået at skabe værdifulde og betydningsfulde produkter, der kan hjælpe på hudens sundhedsfaktor. Skønhedsprodukterne skal være med til at skabe balance, velvære og velbehag. Det koreanske skønhedsprodukt har formået at komme langt med deres høje forventninger til de produkter, som de producerer. Heriblandt er det vigtigt for dem, at deres produkter lever op til sundhedskravene, kundernes forventninger og deres egne drømme.  

Vælg naturlige hudprodukter  

Et mirakelmiddel mod akne kan efterhånden virke for godt til at være sandt. Kosmetiske produkter kan have ryet for at være fyldt med kemikaliske stoffer, parabener eller skadelige farvestoffer, som i den grad ingen steder hører hjemme i kontakt med – i dette tilfælde – huden. Some By Mi har haft stor succes med at skabe produkter, der ikke mindst viser høj effektivitet, men ligeledes koncentrerer sig om at være af højeste kvalitet. Ligesom målsætningen er at hjælpe huden med at slappe af og berolige vores hudceller, der skal stå imod mange forskellige udefrakommende elementer eller genstande.  

Kombinér Some Bi Mi med tips og tricks  

Some By Mi produkterne kan kombineres med tips og tricks til at få en sundere hud. Der findes enkelte tiltag, som du kan praktisere, hvis huden skal have det ultimative sundhedsboost. En attraktiv, flot og smuk hud kræver hårdt arbejde, og forplejningen af den har en stor indflydelse på hudens ydre og indre look. Der findes mange gode råd, som du kan tage til dig, hvis huden skal have en ekstra kærlig hånd:  

  • Spis en masse mad, der giver din krop anti-oxidanter, da det har en stor indvirkning på hudens ve og vel.  
  • Husk at påfør solbeskyttelse på huden, da solen kan have en tendens til at være synderen i form af pigmentforandringer, hudskaber og hudsygdomme.  
  • Vælg hudplejeprodukter, der er naturlige, og indeholder de vitaminer og mineraler, som din hud hungrer efter.  
  • Sørg for altid, at påføre fugtighedscreme til huden ovenpå rensning eller eksfoliering.