Det er ingen hemmelighed, at moden ændrer sig konstant og det betyder selvfølgelig også, at det kan være svært at følge med i modens konstante skifte. Det betyder dog ikke at man ikke kan gå op i hvad der rør sig i tiden på en masse forskellige områder. Mode er nemlig mere end bare tøj og lignende. Mode rammer i lige så høj stil boligindretning og valg af møbler med mere. I denne korte artikel vil du kunne læse en smule mere om hvad der rør sig i modeverdenen når det kommer til boligindretning og valg af møbler. Især når det kommer til spisebord og stole kan det være svært at vælge noget som er pænt og som følger tidens tand. Derfor vil du også kunne læse mere om hvad der er populært i dag og hvordan man sammensætter et spisebord med nogle pæne stole. Du kan læse mere på https://hofstrawagner.dk

boligindretning

Disse stole og dette bord skal du købe

Når det kommer til indretningen omkring spisebordet, så er der især to ting der er meget populære i dag. Det er nemlig plankeborde som spiseborde, og polstrede og farverige stole som spisebordsstole. Disse to elementer skaber nemlig en smuk kontrast mellem det rå og nærmest industrielle i plankebordet og det mere fine i de polstrede stole. Når det kommer til spisebordsstole, så er der især to modeller der rører sig på markedet. Det er nemlig de to modeller man kalder kalu og neso, begge stole er designet af Hofstra og Wagner.

Kalu stolen en polstret træstol, som er betrukket med velurstof i alverdens farver. Du kan for eksempel få stolen i lyserød, flaskegrøn eller brun. Sædet er en anelse bredt, so man kan sidde godt i den mens man spiser. Sædet er monteret på et metalstel med 4 ben, så samler sig i et punkt under stolen, der gør at stolen kan dreje, lidt på samme måde som en kontorstol. Dette giver et lidt mere råt look, som passer godt sammen med et plankebord, især hvis man vælger at købe stolen i nogle lidt mørkere og neutrale farver der passer til, der vil passe sammen med plankebordet mørke træfarver.

De mange muligheder

Hvis man er til en lidt mere klassisk stol, så kan man vælge neso stolen, som er er en anelse højere, med en højere ryglæn, hvilket man normalt forbinder med en klassisk spisebordsstol. Derudover har denne stol 4 træben, og fremstår mere som en klassisk spisebordsstol. Hvis man vil spice det lidt op, så kan man derfor vælge denne stol i en mere i øjenfaldene farve, eller måske endda vælge en række stole i flere forskellige farver, så de virkelig skiller sig ud når man ser dem i spisestuen. Sædet er en smule smallere og mere ret, så man ikke kan slænge sig lige så godt som man kan i en kalu, men det er naturligvis heller ikke meningen ved en spisebordsstol.

Begge disse stole passer super godt sammen med et plankebord, hvilket også er meget populært i dag. Man skal generelt gå efter et mere råt udtryk, hvis man gerne vil følge indretningsmoden i dag.