Hvis du ryger helt almindelige cigaretter, så kender du også til, hvor usunde de er, og hvor farlige de er for dig. Alle er klar over at ryge cigaretter er en dum ide, og derfor er det på tide at komme af med den dårlige vane. Noget der kan hjælpe dig med at komme af med vanen, er e-cigaretter, som er et bedre alternativ til rygning.

Derfor er e-cigaretter bedre

Rygning er aldrig helt 100% sundt, der vil nok altid være visse ting ved alle former for rygning, som ikke er godt for dig og din krop. Men der er alligevel alternativer til de normale cigaretter, som umiddelbart skulle være en del bedre. Det er nemlig e cigaretter. E cigaretter er rimelig nye på markedet, men de fleste af os kender nok godt til dem efterhånden. Mange unge gør brug af dem, men også voksne, som er i gang med et rygestop, bruger dem.

Men hvorfor er E cigaretter egentlig bedre end de helt normale cigaretter? Når man ryger en e cigaret har man en del mindre giftige kræftfremkaldende stoffer i kroppen, end normale rygere har. Vi ved allesammen godt, at rygning giver en masse kræftfremkaldende stoffer i kroppen, og det er derfor, at rygning er en af de største årsager til kræft, og dermed også død. Med en e cigaret får du altså mindre af de kræftfremkaldende stoffer, og det er altid bedre at få mindre af det. Hvis du er i gang med et rygestop, så kan den hjælpe dig på vej, mens du vænner dig af med vanen af normale cigaretter, og til sidst kan du helt stoppe rygningen.

Det gode ved e-cigaretter

Der er mange ting ved e cigaretter, som er lidt mere spændende end de helt normale, du ryger i hverdagen. Det fungerer nemlig sådan, at du tilføjer en væske, som altså er det du ryger ud af den. En anden god ting er, at den væske, du ryger, kan findes med og uden nikotin. Uden nikotin er selvfølgelig det sunde valg, men det er helt op til dig, hvad du vil vælge.

Endnu bedre er, at væsken du putter i kan findes i et kæmpe udvalg af smage. Smage fra drinks, slik, frugt, bær og meget mere. Der er endda en smag, der hedder champagnebrus, og der er en smag af citronmåne. Savner du smagen af cigaretter, kan du også få det. Både normale, mentol og click cigaretter. Du kan få smage som filur, lakrids, jordbærtærte, julesmag og vaniljeis. Der er noget til enhver smag, og det kan også være meget sjovt at prøve lidt af hvert. Så e cigaretter er det perfekte valg til dig, der gerne vil have et bedre alternativ til den normale rygning. Det er til dig, der måske er i gang med et rygestop, og det er til dig, som elsker alle mulige sjove smage som du netop kan få med e cigaretten. Det er ikke bare bedre, men også sjovere og lækrere