Går dit firma med tanker om at skifte jeres frokostordning ud? Eller måske har I ikke engang en frokostordning, men overvejer at anskaffe jer en? Der er rigtig mange fordele ved at have en frokostordning, og endnu flere hvis det er en god en af slagsen.  

De fleste går op i god mad, og når det er på arbejdspladsen, at denne gode mad bliver serveret, sender det også et rigtig godt signal til de ansatte om, at de er værdsatte, og at man måske er villig til at betale lidt ekstra for nogle goder, såsom eksempelvis frokostordninger. 

Hvis I mangler inspiration til, hvilken frokostordning I skal vælge, kan I eksempelvis tage et kig på ryde-gastronomi.dk. Ellers se med herunder! 

Lækker mad til alle 

Ligesom at de fleste nok sætter pris på en arbejdsplads, hvor der er en god tone, og hvor folk behandler hinanden ordentligt, så sætter de fleste også pris på en god kantine eller frokostordning, som ikke bare stiller sulten, men som også giver nogle gode smagsindtryk. 

Og hvis man har muligheden, som ledere, for at give de ansatte nogle gode smagsoplevelser på arbejdspladsen, så er det da helt sikkert noget, men skal prioritere. For selvom det er lidt ekstra penge, vil det helt sikkert give noget igen i den anden ende. 

Vis medarbejderne, at de er værdsatte og fortjener lidt ekstra gode 

Selvom at frokostordning på arbejdspladsen ikke virker som en stor ting, så er det faktisk noget, som er en ret stor del af de ansattes dag. Det er på de fleste arbejdspladser den eneste lange pause, man har i løbet af en dag, og derfor vil man selvfølgelig gerne kunne nyde denne fuldt ud. 

Derfor gælder det også om at gøre det muligt for medarbejderne at få den bedst mulige pause. Et sådant scenarie kunne eksempelvis være nogle gode kolleger, som sidder og griner sammen, imens de spiser et rigtig lækkert måltid.  

Det sender bare et super positivt signal at give den slags muligheder til de ansatte. De føler sig mere værdsatte, og det vil helt sikkert også komme jer, ledelsen, til gode. For medarbejdere, der er glade for deres arbejdsplads, er altså også villige til at yde lidt ekstra, når det er nødvendigt. 

Prøv noget nyt 

Med så mange firmaer, der tilbyder lækre frokostordninger, er det da også en skam at holde sig til den samme – især hvis man kan mærke, at der sikkert er en meget bedre frokostordning, der ligger og venter derude. 

Det skal selvfølgelig hele tiden handle om at give medarbejderne de bedst mulige smagsoplevelse, så I viser, at I er en virksomhed, som går op i jeres medarbejdere, men der sker nu heller ikke noget med at veksle i frokostordninger. 

Hvis I eksempelvis gerne vil vise, at I som firma er med på klimabølgen, kunne I jo eventuelt finde en frokostordning, som primært er vegetarisk eller i hvert fald grøn. Der er så mange muligheder, og det er spændende at prøve lidt forskellige ting.