Vi elsker vores hygge i Danmark, og en elementær del af hyggen er at være lun og varm og tilpas. Det starter med ikke at have kolde fødder. Har vi lune fødder, så er vi generelt mere tilpasse.

Glerups hjemmesko i uld er perfekte til at holde dine fødder varme i hjemmet. Uld er et fantastisk materiale som varmer, er åndbart, slidstærkt og antibakterielt, og dermed er det en perfekt ingrediens til dine næste hjemmesko

Glerups hjemmesko til hele familien

En anerkendt producent af hjemmesko er Gotlandske Glerups. De er enkle men praktiske i designet. Består af to dele. En formet sko i filtet uld, og en sål i enten læder eller gummi. Glerups forhandles mange steder, blandt andet hos Footstore.

De er kendt for at være i høj kvalitet og de er tilmed smukke i designet, så du ikke ligner Tante Odas hjemmestrik, blot fordi du vil have varme tæer.

Glerups hjemmesko er populære i Danmark på grund af vores skiftende klima, og fordi langt de fleste huse og lejligheder har kolde gulve, som gør at man lynhurtigt får kolde fødder.

Når man små fryser har man svært ved at slappe af, men også svært ved at samle tankerne, og bliver oftere tissetrængende. Nogle vil straks løbe hen og skrue op for radiatoren, men en helt enkel løsning kan altså være at købe hjemmesko til hele familien.

Det gør at man har langt nemmere ved at holde varmen og tænke på andet end sine frosne tæer.

Magien ved uld

Uld er et fantastisk materiale, og det har udsøgte evner, som gør at det er en alletiders hjælp for os at holde os varme.

På hjemmesko i filt er det et isolerende og smidigt lag som følger foden, holder dig varm og lader huden ånde. Og de samme egenskaber har det når det bruges i tøj og andre beklædningsgenstande. Det er antibakterielt, og derfor selvom det er tæt på vores fødder som altså kan udvikle en ganske særlig duft, for ikke at sige stank, så er det i højere grad end andre materialer, i stand til at være selvrensende og ikke udvikle luft.

Trænger dine hjemmesko alligevel til en opfrisker, kan du sætte dem ud på en fugtig dag, eller stille dem på badeværelset mens du tager et bad. Det vil rense og friske dem op en smule og gøre dem klar til brug igen.

Derudover er det også et bæredygtigt valg. Bæredygtighed syntes at være noget som er på alles læber i disse dage, og også her er uld et godt valg.

Det er et naturligt materiale som vokser frem på fåret år efter år, det er slidstærkt og nedbrydes nemt i naturen igen.

Når du skal vaske dit uld, udskiller et heller ikke mikroplast da det jo ikke er lavet af syntetiske fibre.

Alt i alt er der altså mange fordele ved at anskaffe sig et par gode hjemmesko i høj kvalitet, og er det tilmed et par i uld, så er det et sikkert hit til hjemmet.