Man siger, at badeværelset er det rum i huset, der koster flest penge at lave om. Men det er altså også bare fedt, hvis man har et lækkert badeværelse. Det er trods alt et rum, hvor det er rart, hvis der er trygt og rart at være, for det er meget personlige ting, der foregår derinde. Men måske du skal til at vælge fliser, og du synes, det er en svær opgave? Så kan du finde gode råd til, hvordan du finder de rette fliser i denne artikel.

Hvor skal der være fliser henne?

Du kan f.eks. starte med at overveje, hvor du gerne vil have fliser i på dit badeværelse. Fliser til badeværelset kan nemlig være mange steder – eller de kan være få. Der er f.eks. dem, der også gerne vil have tapet inde på badeværelset, og derfor har de kun fliser til badeværelset de steder, hvor der løber vand. Det kan også være, at du skal vælge at have fliser over det hele, men det er klart noget, der er med til at skabe et lidt tungere look, så det skal man lige være forberedt på.

Find et sted, du skal købe dine fliser

Du kommer også langt, hvis du først finder ud af, hvor du skal købe dine fliser henne. Vil du have anbefalet et godt sted, så smut forbi https://flisebent.dk/ allerede i dag, hvor du vil finde et stort udvalg af forskellige fliser til badeværelse.

Den organiske indretning med fliser i badeværelset

Der er også mange forskellige indretningsstile, man kan lave med fliser på badeværelset. Der er f.eks. nogle, der foretrækker en meget organisk stil. Her forsøger man at få det hele til at ”flyde lidt i ét” med ens eller lignende fliser, der dækker det meste i rummet. Her er der også ofte bløde afrundinger.

Lav en minimalistisk indretning med fliser til badeværelse

Det er også nemt at skabe et badeværelse med en minimalistisk indretning med fliser. Her kan man nemlig bare sørge for at vælge enkelte fliser og så fokusere på, at der ikke skal være alt for mange detaljer. For nogle giver den minimalistiske indretning en ekstremt ro omkring dem, og det kan være, at det også er sådan, du har det med den minimalistiske indretning.

Lav badeværelset rustikt med fliser

Hvis man kan lide den rustikke stil, så er det klart også en fordel, at man indretter med fliser. Her kan man vælge fliser, der har et mere råt udtryk. Det kan f.eks. være, at væggen ikke er helt jævnt, og man vil typisk også lave kanter, der er tydeligt optrukne. Det kan virkelig være et fedt look, men der er også nogle, der synes, at det bliver lidt for tungt på denne måde.

Find inspiration til fliser til badeværelset

Ja, som du kan læse dig frem til, er der altså masser af indretningsmuligheder, når det kommer til fliser på badeværelset. Du kan altid finde ekstra inspiration hos Flisebent, hvor du kan se billeder af forskellige badeværelser med fliser.