Står du og skal til en sjov udklædningsfest? Står halloween for døren eller er det måske tid til en fastelavnsfest med ungerne? Der kan være mange grunde, til hvorfor man skal have fat i en flot udklædning. Og lige netop fordi der er så mange grunde, til at man har brug for en udklædning, så kan det også godt være svært altid lige at finde frem til den rette.

Læs med her og få inspiration til hvilken slags du skal gå efter – afhængigt af hvilket formål du skal bruge den til.

Voksen udklædningsfest?

Hvis anledningen til at du skal have fat i en udklædning til en voksenfest, hvor I alle skal klædes ud, så har du rigtig mange muligheder. Nettet er et godt sted at starte. Find udklædning til din næste fest her, for på nettet kan man ofte finde alverdens ting og sager.

Hvis man skal til en voksen udklædningsfest, så kan man egentlig vælge at klæde sig ud som lige det, man vil. Man har dørene helt åbne, når det gælder om at vælge en flot udklædning. Du kan for eksempel vælge at komme som noget meget uskyldigt, som en humlebi. Eller måske har du altid haft lyst til at klæde dig ud som en rigtig prinsesse?

Hvis du er lidt af en historienørd, så kan du også vælge en udklædning af en historisk person, som du måske beundrer af den ene eller anden grund eller finder interessant. På den måde kan du også altid have et samtaleemne parat, hvis du render ind i nogle nye mennesker til festen og synes, at der bliver lidt akavet stilhed.

Du kan også altid vælge at have et mere sjovt kostume og klæde dig ud som banan. Eller er du måske til en mere fræk udklædning? Dørene står vidt åbne og det er kun din fantasi, der sætter grænser.

børn
Superhero kids

Fastelavnsfest med børnene

Hvis der er børn tilstede, så er det en smule mere begrænset, hvilken slags udklædning man kan trække i. det går for eksempel ikke at finde de frække udklædninger frem, og dem må man lade ligge, til når man tager til en voksenfest.

Hvis du selv har et barn, som er med til festen, så kan i eventuelt få nogle udklædninger som matcher hinanden. Måske er du den vilde løve eller løvinde og de er klædt ud som din lille løveunge? Eller måske insisterer din datter sig på at klæde sig ud som prinsesse? Så må du selv finde en udklædning frem, der får dig til at lave en dronning, konge eller lignende.

Det kan være meget morsomt på denne måde at trække i en udklædning sammen med sine børn. Det giver en masse sjove minder, som i kan dele sammen og se tilbage på, når barnet er begyndt at blive en smule ældre.

Snak derfor sammen med dit barn om, hvad det er for en udklædning, de har lyst til at trække i.