Badminton er for en rigtig mange blot en hyggelig lille aktivitet med ketsjeren og fjerboldene, der står lig med ferie og ren afslapning. Rigtig mange danskere tager deres ketsjere med ud i haven en varm sommerdag for at stå stille og roligt og bage lidt i solen, mens de spiller badminton med en anden, der står på samme måde. Det er typisk også en sport eller aktivitet, der bliver hevet frem, når folk er i sommerhus. Det er dog bare en skrøne eller en forkert forestilling, at badminton ikke er andet. Det er det bestemt! Hvis du vil lade dig rive med og give dig alt, hvad du kan.

Så hvad er de tekniske fordele ved badminton?

Så hvad kan du få ud af badminton? Du kan opnå den mest intense konkurrence med en modstander, hvor du i et ikke nødvendigvis særligt langt tidsrum opnår høj adrenalin og tempo. Det gør selvfølgelig, at du via et spil badminton blot ude i din have eller nede i hvilken som hal, hvis du går ind i kampen 100%, på ingen tid kan opnå høj forbrænding og virkelig få pulsen op. Sørg nu endelig for ikke at gå ned på kvalitet angående badmintonudstyret, det forværrer glæden for flertallet ved sporten. På https://sport-net.dk får du forbrugernes favoritter og kan hente relevant viden om de forskellige dele af udstyr inden for badmintonsporten.

fjerbold

Hvorfor bør vi alle motionere i dagligdagen?

Det er helt afgørende hvad fysisk aktivitet og sport har af betydning for vores helbred. Ikke kun fysisk men i den grad og psykisk på forskellige parameter. Først og fremmest, og som de fleste nok har været klar over siden barnsben, har din krop godt af motion, styrketræning og forbrænding, da din krops muskler bliver styrket. Det gør dig sund, og du bliver modstandsdygtig. Derudover har din krop også rigtig godt af den høje forbrænding.

Mange gode grunde til at dyrke motion

Men at motionere i dagligdagen har også en endnu dybere betydning for vores vel og vel, at dyrke motion mindsker nemlig risikoen for stress og giver os overskuddet tilbage. Når du er tabt for al energi og du sidder helt nedtrykt over, at der stadig eventuelt er mere arbejde, der skal gøres eller pligter i hjemmet, med børnene osv., vil du lade batterierne op ved at tage på en løbetur eller smide dig på måtten og gå i gang med at styrketræne. En halv times løbetur er nok og 10-15 minutters styrketræning og er også tilstrækkeligt. Det handler selvfølgeligt lidt om, hvad ens mål er. Vil du tabe dig og styrke dine muskler er 10-15 minutter også nok bare det hyppigt sker og nærmest dagligt. Er det blot for at afstresse og holde din kondition ved lige er det nok tid for sådan en enkelt løbetur eller en omgang træning.

 At du for et øjebliks stund har fokuseret på noget helt andet end arbejde og de stressende gøremål, giver dig ny energi. Det er sundt at være fokuseret og være i gang med noget så konkret som at gennemføre sin træning eller en sport. Du vil komme ud bagefter med et gladere sind og mere overskud at give af. Så undgå ikke at få din motion selvom, du bare ikke orker eller føler, du overhovedet har tid!