Whiteboardet har længe været en fast del af inventarer på biblioteker, uddannelsesinstitutioner og kontorer verden over. I modsætning til papir tillader et whiteboard dig nemlig at visualisere dine tanker i stort format. Hvis du er flittig whiteboard-bruger, gør du klogt i aldrig at løbe tør for whiteboard tusser. Og hos Redoffice Scan Office finder du et bredt og budgetvenligt udvalg af tusser, der alle er udviklet til at kunne tegne, skitsere og skrive på enhver form for overflade.

whiteboard tusser

Bredt udvalg af whiteboard tusser 

Redoffice Scan Office køber altid stort ind hos producenten, og dét betyder, at du hos Redoffice Scan Office kan købe dine tusser til engrospriser. Virksomheden forhandler blandt andet tusser fra anerkendte mærker som Pilot og Steadler, og deres sortiment spænder over langt de fleste pakkestørrelser og alle de farver, du kan komme i tanke om.

Ergonomisk design og dry-safe-blæk

Fælles for alle de tusser, som du finder i Redoffice Scan Office, er, at de er udviklet i et ergonomisk design, som er skånsomt for din hånd og nemt håndterbart. Enhver, der regelmæssigt finder tussen frem, ved, hvor irriterende det er, når tussen er udtørret, fordi låget ikke har været ordentligt sat på. Derfor sælger Redoffice Scan Office kun tusser med dry safe blæk. Blækket gør, at tussen vil holde sig fugtig og frisk, selv hvis den ligger uden låg i flere dage. 

Redoffice Scan Office har alt i kontorartikler

Tid er et nøglebegreb i de fleste menneskers hverdag. Hvis du gerne vil sikre dig, at du udnytter din tid bedst muligt, kan du med fordel købe stort ind, når du handler kontorartikler. Redoffice Scan Office er Danmarks største kontorsupermarked, og på virksomhedens hjemmeside finder du mere end 20.000 varer. Udover whiteboard tusser kan du i kategorien med mindre kontorartikler også se alt inden for blyanter, fiberpenne, kuglepenne, spraymaling og korrektionsmidler. Redoffice Scan Offices møbler omfatter blandt andet kontorstole, hæve/sænkeborde, fodstøtter, rygstøtter og almindelige skriveborde. Og når det er på tide med en udskiftning af den elektronik, du bruger i dagligdagen, gør du også klogt i at finde din nye computer, smartphone eller powerbank hos Redoffice Scan Office. Fælles for alle de varer, der ligger på hjemmesiden, er, at de er udvalgt med øje for både pris og holdbarhed. Og uanset hvor i landet du befinder dig, modtager du din bestilling inden for tre hverdage.

Skal du have hjælp? 

Det store udvalg, du finder hos Redoffice Scan Office, virker måske en kende overvældende på dig. Dét er der bestemt ikke noget at sige til. Heldigvis har Redoffice Scan Office et solidt og specialiseret personaleteam, som fra mandag til fredag sidder klar til at hjælpe dig på telefon eller via chatboksen på virksomhedens hjemmeside. Sender du en mail, kan du forvente svar inden for kun et par dage. Og hvis du søger at optimere din indkøbsrutine, kan du glæde dig ved, at Redoffice Scan Office også tilbyder rådgivning i alt, der relaterer sig til gængse kontorindkøb.