Et spisebordssæt er en nem måde at finde både bord og stole til din spisestue. Så får du nemlig det antal stole der kan være rundt om bordet med i købet. Find inspiration til dit nye spisebordssæt, så du hurtigt kan finde det helt rigtige sæt til din bolig. Der er sørget for, at ikke bare udseendet på bord og stole passer sammen, men også antal af og højden på stolene passer til bordet, så du kan være helt sikker på, at der er nok plads til at skubbe stolene ind under bordet.

Derfor skal du købe et samlet spisebordssæt

Dit spisebord og dine spisestole skal selvfølgelig først og fremmest passe ind i dit hjem. Men det er mindst lige så vigtigt at bord og stole passer sammen, både udseendemæssigt og funktionsmæssigt. Det er der styr på, hvis du køber et spisebordssæt fremfor bord og stole hver for sig. Man kan selvfølgelig se det på prisen, når det hele købes samlet, men det gør også leveringen nemmere, fordi du får det hele på leveret på en gang. Du skal bare samle det, og så kan du nyde dit spisebordssæt i fulde drag. Når det hele købes samlet, behøver du heller ikke at bekymre dig om hvorvidt bordet og stolene passer sammen.

spisebordssæt

Tillægsplader til større selskaber

De fleste spisebordsæt har som udgangspunkt ikke en medhørende tillægsplade. Men hvis du er en der godt kan lide at holde store fester for familie og venner, men ikke vil have et kæmpe spisebord stående i hverdagen, har de fleste plankeborde mulighed for at tilkøbe tillægsplader. I hverdagen kan du så have et mindre spisebord stående, så det ikke kommer til at overmande hele rummet. Men når du så beslutter dig for at invitere alle dine nærmeste på besøg til festlige begivenheder, så kan du smække tillægspladerne på og have masser af plads. Der er også mulighed for at koordinere leveringen af tillægspladerne med leveringen af dit spisebordssæt og eventuelt flere stole. Så det behøver ikke at gøre det besværligt.

Vedligehold dit nye spisebordssæt

Når du har fået dit nye spisebord med stole, vil du selvfølgelig gerne have at det holder i så lang tid som muligt. Så længe kvaliteten er i top, er det selvfølgelig et godt udgangspunkt, men der er også nogle ting du selv kan gøre. Det kommer selvfølgelig an på, hvilket spisebordssæt du har valgt, men de fleste stole kan vedligeholdes ved blot at tørre en fugtig klud henover hvis du skulle komme til at spilde på den. Hvis du bare ikke kan stå for et smukt plankebord, så er det en god ide at oliere det en gang om måneden, bare til at starte med. Det mætter nemlig træet, og sørger for god holdbarhed. Det gør også bordet vandafvisende, så du slipper for grimme pletter. Hvis du synes at farven begynder at se lidt mat, kan du også bruge olie til at genopfriske farven på dit plankebord, så er det så godt som nyt.